Andere Schildklier Medicatie

Hoi !

Ben ik weer met een artikeltje over de schildklier en de medicatie die je moet nemen als je schildklier niet naar behoren werkt. In mijn geval te traag.
Over een te snelle werking v.d. schildklier kan ik weinig zeggen, daar heb ik geen ervaring mee. Mensen die mij daar vragen over hebben gesteld kan ik helaas niet afdoende helpen. Je kunt er wel aardig wat over vinden op het internet!

Levothyroxinenatrium TevaVandaag heb ik bij de apotheek voor het eerst de nieuwe medicatie meegekregen.
Ik hier hier al vaker over geschreven. Als je al de artikelen hierover wilt lezen; type dan ‘Schildklier’ in het vak onder ‘Zoeken op het Aangename Leven’.

De laatste maanden ben ik ook gaan kijken naar voedsel dat mij kan helpen met m’n schildklier problemen. Ik ben meer vis gaan eten, drink veel smoothies met daarin dingen die goed zijn voor de schildklier. Bepaalde groenten smoothies vermengd met andere dingen (bv noten fijngemalen) zijn heerlijk!
Als je meer wilt lezen over voedsel en supplementen : Klik Hier Voor mij is dit een goede handleiding geweest!

Verder dan.
levoaDe dozen zijn wat groter. De verpakking van de pillen is wat anders. Het is allemaal groter. De pillen zelf zijn ook wat groter. Je kunt deze wel gemakkelijk in vieren delen. Dat was bij de Thyrax moeilijker. Mij werd met klem op het hart gedrukt om na zes (6) weken zeker bloed te laten prikken. Het schijnt toch dat aardig wat mensen niet heel goed reageren op de wisseling van tabletten. Fijn dan! 🙁
Ik ben wel zo slim geweest om nog een paar Thyrax tabletjes over te houden. Deze ga ik nu eerst delen en samen met de nieuwe tabletten innemen. Op die manier kan mijn lijf wat rustiger overstappen. Volgens de apotheek assistente is dit geen probleem. Ze had er alleen nog nooit van gehoord. Na een week ben ik dus helemaal over. Ben SUPER benieuwd.

Ik houd jullie op de hoogte.
Zou het ook fijn vinden als jullie laten weten hoe het jullie vergaat.

5 gedachten over “Andere Schildklier Medicatie

  1. Pingback: Schildklier en Selenium – Het Aangename Leven

  2. We zijn gewoon proef konijnen voor de farmaceutische industrie vroeger hadden de mensen er geen last van werden 100 ik heb ook weer andere pillen gehad moet 4keer naar de dokter omdat de pillen niet goed werken wat kost dat dan wel niet geloof ze niet meer zakken vullers ze maken ons ziek

    • Ja bij mij loopt het ook nog niet lekker. Vroeger aten de mensen anders en was er veel minder vervuiling. Ik denk dat dat niet te vergelijken valt. Wel super erg dat we gewoon niet de juiste pillen voorradig hebben! Echt heel vervelend!!

  3. Bij mij werken ze niet goed ik heb nueen zwaardere gekregen maar omdat ik bloedverdunners heb ivm een nieuwe hartklep moetik nu iedere week bloed prikken omdat dat heen en weer vliegt. Had ik de tyrax maar weer.a

    • Goedemorgen!
      Ja het kan echt een ellende zijn! Erg voor je dat je niet goed bent ingesteld nu! Moet je veel slikken of zo rond normaal? Het kan even duren voordat je goed bent ingesteld. Hoelang ben je al over Annie? Elke week bloed prikken kost je ook weer energie. Heel veel sterkte!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*