Boeken aanvulling

Aanvulling boeken

Goedemorgen!

Allereerst: Hopelijk heeft iedereen die Sinterklaas viert een fijne pakjesavond gehad! Altijd leuk, zeker als je kleine kinderen hebt.

Vandaag neem ik even de tijd om de nieuwe boeken die in het boekenmenu staan wat toe te lichten. Een korte boeken aanvulling dus.

Het zijn er twee:

Wilde Zwanen

Allereerst Wilde Zwanen:
Wilde Zwanen Jung Chang
Je krijgt een panoramische visie van drie vrouwen op een complexe samenleving in de vorm van prachtige memoires, intieme portretten en een meeslepende kroniek van het twintigste-eeuwse China. Ondanks de haast onvoorstelbare gruwelen die Jung Chang en haar familie zijn overkomen, is Wilde zwanen een indrukwekkende getuigenis van optimistisch geloof in een rechtvaardige samenleving met gelijke rechten en kansen voor iedereen.

Een geweldig boek dat een diepgaande kijk geeft in een aan verandering onderhevig China .

Sacajawea

Dan het tweede boek: Sacajawea
Sacajawea
Het op ware gebeurtenissen gebaseerde levensverhaal van de Indiaanse Sacajawea is het ontroerende verhaal van een vrouw die een boeiend en avontuurlijk leven leidde tussen twee werelden en het symbool werd van een stervend volk en van een nieuwe natie. Sacajawea is het verhaal van een vrouw die tijdens haar leven al een legende was.

Een boeiend prachtig boek dat je een goed beeld geeft van het leven van deze vrouw.

Beiden boeken zijn een poos geleden uitgegeven. Ze vallen in de categerie ‘Historische Romans’ . Het zijn boeken die ware gebeurtenissen uit de geschiedenis beschrijven.
Zelf vond ik ze geweldig om te lezen. Ook heb ik door deze boeken veel geleerd van omstandigheden uit ‘Andere Tijden’ 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*