De Bazaar van Boze Dromen

Geplaatst op door

Beste mensen,

Stephen King heeft een nieuwe bundel! Jippie. En wat voor een!
De Bazaar van Boze Dromen.

Een geweldige bundel met verhalen zoals we die gewend zijn van King.
Hij heeft in deze bundel 20 verhalen samengevoegd. Elk verhaal begint met een persoonlijke introductie van Stephen King zelf met uitleg over zijn inspiratie en ideeën.
Het is een lekker dik boek; bijna 600 pagina’s!
Toch vond ik het te snel uit. Maar dat zal wel aan mij liggen!! 🙂

bazaar van boze dromen

De verhalen zijn allemaal erg verschillend maar ze zetten allemaal wel weer aan tot denken. Stephen King krijgt dat als geen ander voor elkaar!

Ik kan in grove lijnen schetsen waar de verhalen over gaan maar het is beter dat ik het niet doe. Lees het zelf anders verklap ik misschien teveel.
Een van de verhalen doet wat denken aan Christine (de auto ‘from hell’), en er zjn ook verhalen met de bekende King twist. Met andere woorden ze eindigen totaal anders dan je zou denken. Geweldig!!

De bazaar van boze dromen

Stephen King:

Er is iets te zeggen voor een kortere, meer intense leeservaring. Het kan verkwikkend, soms zelfs schokkend zijn, zoals een wals dansen met een vreemdeling die je nooit meer zult zien, of een kus in het donker, of een fraaie curiositeit die op een goedkoop kleedje op een bazaar ligt. Voel je vrij om deze verhalen te bekijken, maar wees alsjeblieft voorzichtig. De meeste hebben tanden.’ Stephen King over zijn nieuwste verhalenbundel De Bazaar van Boze Dromen.

Beter kan ik het niet beschrijven. Het is een geweldig boek en ik heb er enorm van genoten. Weet ook zeker dat ik het vaker uit de kast zal pakken om toch weer eens een paar verhalen te lezen!

Boek: Klik hier

E-boek: Klik hier

Laat me weten wat je van dit boek vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*