Fit in 4 minuten !

Geplaatst op door

Hoi lezers,

Veel mensen zijn op zoek naar iets waardoor ze fit kunnen worden en liefst ook nog door afvallen. Het probleem is vaak dat men tegenwoordig heel weinig tijd heeft om goed te eten of om dagelijks naar de sportschool te gaan! Ook net na een vakantie kan je lijf toe zijn aan wat extra aandacht. 🙂

Het fit in 4 minuten programma biedt iedereen de mogelijkheid om binnen super weinig tijd een goed figuur te krijgen! Dit is een van de meest efficiënte fitness programma’s die momenteel te vinden zijn. Het kost je super weinig tijd en werkt heel goed.
Katja Callens is de bedenker van dit plan. Ze heeft ook met haar diëten al duizenden mensen naar volledige tevredenheid geholpen!
Om eerlijk te zijn, ik ben erg onder de indruk van het fit in 4 minuten programma. Het is simpel, het is duidelijk en vooral: Het is vol te houden en gemakkelijk uit te voeren!!
Je gaat er beter uitzien, je voelt je beter en het kost heel weinig tijd!

HALFITJe hoeft NIET naar de gym of een sportcentrum, je hoeft geen toestellen te kopen, en je bent niet afhankelijk van trainers en dergelijke. De wetenschapper dr. Izumi Tabata bewees midden jaren ‘90 al dat je met een intervaltraining van slechts vier minuten meer resultaat boekt dan met een uur lang duurtraining.
Nou dat zegt wel genoeg denk ik!

fitin4minutenDe Fit in 4 Minuten training draait erom om gedurende 20 seconden non-stop een oefening te doen en vervolgens 10 seconden rust te nemen. De cyclus wordt acht maal herhaald hetgeen resulteert in een zeer effectieve workout van slechts 4 minuten voor elke oefening. Fit in 4 Minuten traint je niet enkel aerobisch maar helpt je ook om spieren en uithouding op te bouwen. Top toch!
Bouw je workout geleidelijk op en volg de volgorde van de video oefeningen zoals je ze ontvangt. Na 20 dagen zal je versteld staan van de gigantische vooruitgang die je lichaam gemaakt heeft. Het raadplegen van je huisarts kan mogelijk wenselijk zijn als je bv hartklachten hebt.

Het wordt allemaal helemaal tot in de puntjes uitgelegd via DVD’s.
Je mag het programma 30 dagen proberen en als je er geen baat bij hebt; krijg je je geld gewoon terug! Die garantie wordt gegeven!

 

Meer weten? KLIK HIER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*