Prachtige Last Minute Aanbiedingen

Hallo lieve mensen!

Zijn jullie het ook zo enorm zat.. Dit rot weer in ons landje??
Ik hoop dat het weer nu toch eens echt gaat veranderen. Een beetje zon kan nu toch echt wel!
Door dit rotweer blijf ik stiekem toch aan het zoeken naar de zon. Dit betekent dat ik me zit te vergapen aan al de vakanties waar je eigenlijk bijna zeker bent van ZON!!!

Na toch aardig wat rond browsen , ben ik tot de conclusie gekomen dat TUI het meest uitgebreide en betaalbare aanbod heeft op dit moment.

Voor al de last minute aanbiedingen : Klik hier

Ik zal twee bestemmingen wat nader toelichten.
Allereerst een land waar ik helemaal verliefd op ben: Griekenland.
Ben jaren naar de Griekse eilanden op vakantie geweest. Ook heb ik (lang geleden) het hele Griekse vasteland bereisd.

Nikos Place (Appartementen)

Phytagorion Hier heb ik gekozen voor max. 300 euro per persoon en 7-9 dagen tussen: zo 10 april 2016 en do 26 mei 2016.
Omdat ik Samos en Pythagorion ken, kan ik dit van Harte aanbevelen. De beoordelingen over deze locatie zijn zonder meer goed!

 

Phytagorion SamosDit appartement complex ligt niet midden in het Centrum Maar ik weet dat je nooit ver van het centrum af zit in Pythagorion. Bovendien: Met een taxi ben je ca. 3 a 4 euro kwijt en dan sta je binnen 5 minuten aan de zee! Bovendien, maar dat is mijn mening, vind ik het centrum zelf niet zo leuk om te verblijven. Liever zit ik een paar kilometer van het centrum af. Veel rustiger en je hebt overal wel winkeltjes waar je toch e.e.a. kunt kopen. Ook restaurants vind je hier overal.
Hier ben je 230 euro kwijt!!    Meer lezen? KLIK HIER

Macedonië
Dit hotel viel me op omdat het er zo mooi uitziet. Ben zelf nog nooit in Macedonië geweest ,de beoordelingen van anderen zijn supergoed over dit hotel dus daar vertrouw ik op.

Tino Sveti Stefan (Hotel)

MacedonieTino Sveti Stefan is een 4 sterren hotel. Alle kamers zijn sfeervol en smaakvol ingericht. Met faciliteiten die je van een modern hotel verwacht, incl. inloop douche. Alle kamers met balkon.De kamers met meerzicht hebben een schitterend uitzicht. Er is een buitenzwembad met zonneterras, ligbedden en parasols.

macedonie2Nieuw voor Ohrid is het binnenzwembad voor elk seizoen. Sfeervol restaurant met buitenterras en natuurlijk dezelfde kwaliteit als in Tino (de vrouw van de eigenaar komt hier regelmatig koken). Wellness afdeling op de begane grond, met sauna – stoombad – whirlpool en diverse behandelruimtes. Direct aan de overkant van de weg, op ca. 150m, is het meer en het strand van Ohrid.
Dit kost 274 euro pp. KLIK HIER voor meer

Beiden zijn aanraders en buitengewoon betaalbaar. Bovendien , en dat heb ik nagekeken, heb je veel kans op echt mooi weer in de komende periode!!
Dus mocht je toch nog weg willen en de zon willen zien…. Hier is je kans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*