Schildklier en Selenium

Lieve allemaal!

Een update:
Onderstaand bericht heb ik twee jaren geleden hier geplaatst. Ik neem, ondanks dat ik weer Thyrax gebruik, nog steeds Selenium. Inmiddels weer een paar keer bloed laten prikken en de bloed waarden zijn stabieler dan toen ik geen selenium nam. Als je het gevoel hebt dat je betere en slechtere dagen hebt, is selenium misschien toch iets om een keer te proberen!

Allereerst bedankt voor de reacties hier en op Facebook naar aanleiding van mijn vorige artikeltje over schildkliermedicatie. Je vindt het artikel hier.

SeleniumIk rommel nog steeds met de nieuwe schildkliermedicatie.
Maandag heb ik selenium besteld. Selenium is goed voor je schildklier! Dat was op advies van een homeopathische huisarts.
En , hoewel ik geloof in natuurlijke middelen, had ik niet verwacht hier zo snel profijt van te hebben.
Sinds een dag of 3 voelde ik me beroerd en had het idee een griep te hebben. Vanmorgen stond ik aanzienlijk beter op. Ik weet niet of ik nu echt griep had of gewoon problemen heb gehad met de overstap naar andere medicatie.

Ik slik nu 3 dagen selenium! Of het helemaal daarmee te maken heeft weet ik niet maar ik voel me veel beter. Ook lijkt het of ik minder last heb van de overstap van Thyrax naar de Levothyroxinenatrium! Let wel, dit kan ook komen omdat ik ze nu 10 (tien) dagen slik! Wat een rotte, vervelende 9 dagen heb ik gehad. Bah!!!

Wel staat selenium erom bekend dat het goed is voor de schildklier. Ik hoorde van een van de mensen die gereageerd heeft op het vorige artikel dat ze wat extra jodium nam. Dat kan ook heel goed werken. Daarvoor moet je wel eerst laten onderzoeken of je jodium tekort hebt natuurlijk!
Bij mij lijkt het erop dat ik een selenium tekort had.
Meer Homeopathische tips en info kun je vinden door HIER te klikken.

Enfin verder naar Selenium: Voor mij lijkt het te helpen.
Hier is een artikel dat het wat uitlegt: Uitleg

Ik heb voor een zuivere vorm van selenium gekozen. Gewoon omdat ik geloof in zuivere producten. Zo dicht mogelijk bij de natuur blijven, is mijn motto!
Bovendien zijn deze ook nog heel betaalbaar!
Ik heb ze voor een kwartaal besteld, voor nog geen 12 euro!! Dat is te doen!
Als je de selenium die ik heb gekocht wilt bekijken, KLIK selenium
Ik ga dus nu veel beter het weekend in en heb zelfs weer een gevoel van ‘normaal’.
Helemaal blij!! Allemaal een geweldig weekend toegewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*