The Stand van Stephen King

Geplaatst op door

haldef

The Stand van Stephen King

Hoi leesvrienden!
Vandaag The Stand of, in het Nederlands : “De Beproeving” van Stephen King.
Dit boek verscheen voor het eerst in 1978 en velen vinden dit nog steeds Stephen King zijn beste boek.

De Beproeving
Jaren geleden heb ik de Engelse uitgave besteld. De complete en ongecensureerde uitgave.
Het is een dik boek maar werkelijk geweldig om te lezen.
Ook kwam ik erachter dat de Nederlandse uitgave tegenwoordig alleen nog in de stripversie hier te krijgen is. Of als e-book! Of tweede hands.
Ik ga dus voor het originele e-book (compleet) en de bijbehorende film. Wel zal ik de link naar Bol voor het tweede hands boek ( uiteraard de complete versie) ook geven.

The Stand (de Beproeving)

Dit meeslepende typische Stephen King verhaal sleurt je mee in een compleet andere, nieuwe wereld. Dit boek heeft me dusdanig geboeid dat ik het nauwelijks neer kon leggen. Ik wilde steeds weten wat er op de volgende pagina zou gebeuren!
The Stand

Waar gaat “The Stand” over?

In dit epische verhaal van Stephen Kings apocalyptische visie op de toekomst moeten de weinige overlevenden van een wereldwijde epidemie kiezen aan welke kant ze staan in een ultiem gevecht tussen het goed en het kwaad;de uitkomst van deze strijd zal beslissend zijn voor het lot van de mensheid. De volgelingen van de kwaadaardige Randall Flagg willen de wereld volgens zijn duistere plannen herbouwen, maar een moedig viertal gaat de strijd aan tegen Flagg en zijn discipelen. Ondanks een kleine kans van slagen, zijn zij bereid meer te riskeren dan alleen hun leven in een laatste confrontatie met het kwaad. Dit alles onder begeleiding van een oud vrouwtje , zij vertegenwoordigt in dit boek ‘Het Goede’

Echt, dit is een must als je van Fantasy met een kleine dosis horror houdt!!

Tweede Hands bij Bol:

E-book: Klik Hier Dit kost 9,99 euro

Als je toch bezig bent: Kijk dan ook de film. Ik heb gelezen dat er een nieuwe film van wordt gemaakt. Ik heb de eerste versie en die is werkelijk enorm goed.
Kijk hem nog steeds een keer jaar. Je krijgt ook waar voor je geld want de speelduur is 6 uren!!
De DVD: Film De DVD  kost 7,99 euro!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*