Zaadbommen Leuk en een goede Daad!

 

Wat een aanhef…Zaadbommen Leuk en een goede Daad!
Toch dekt het de lading helemaal.

Eerst leg ik uit wat een zaadbom is:
ZaadBommen zijn leuke kleine bolletjes, bomvol zaadjes. Je kan kiezen voor Vogelmix, Wildbloemenmix, Lieveheerstbeestjesmix, Vlindermix of Bijenmix! Vooral Bijenmix is erg gewild mede doordat de bijen worden bedreigd in Nederland. Wil je meehelpen voorkomen dat de bij uitsterft? Door zaadbommen te strooien met Bijenmix, zullen er bloemetjes uitkomen waar de bijen heel zeker blij van worden!

Vlindermix zaadbomAls je een tuin hebt en leuke bloemen wilt hebben waar bv. de uitstervende bij echt iets aan heeft, dan is dit de oplossing. Wil je vogeltjes of vlinders in je tuin, dan kun je met de zaadbom dit ook voor elkaar krijgen.

Het is ook een super leuk cadeau om te geven! Momenteel wordt het veel gebruikt als klein bedank geschenk bij bruiloften of als relatiegeschenken!

 

 

De zaadbommentjes zijn heel gemakkelijk te gebruiken. Je maakt ze vochtig en gooit ze gewoon op de plek waar je wilt dat ze uitkomen. Als het erg droog is, geef ze een keer wat water met een gieter of zo.

Voor bruiloften en andere aangelegenheden kunnen de verpakkingen worden aangepast. Dan heb je echt een super leuk, zinvol en betaalbaar geschenk om je gasten te geven.

Je kunt ze per stuk, per 5 of per 10 bestellen. Er zijn ook zaadgranaten en cadeautjes. Kijk zelf even : Zelf kijken

De zomer komt er aan: help de bijen, zorg voor vlinders of vogels in je tuin of geef gewoon een leuk cadeautje weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*